De vereniging

Uitvaartvereniging “De Laatste Eer” Barneveld

De uitvaartvereniging De Laatste Eer is op 27 februari 1934 opgericht in Barneveld. De doelstelling was en is om voor iedereen een uitvaart naar wens te verzorgen tegen een betaalbare prijs.

Wij hebben geen binding met enig kerkgenootschap of andere religieuze stroming. De Laatste Eer is voor iedereen beschikbaar, ongeacht de levensbeschouwing. Ook maakt het niet uit of het om een begrafenis of crematie gaat: wij staan altijd voor u klaar.

Waar kunt u een beroep doen op “De Laatste Eer”?

Onze uitvaartvereniging is opgericht in Barneveld. Onze medewerkers komen ook uit deze plaats of de directe omgeving. De meeste door ons verzorgde uitvaarten vinden dan ook plaats in Barneveld. Wij komen ook in andere plaatsen in Nederland. Zo hebben wij ooit eens een uitvaart verzorgd op één van de Waddeneilanden.

Wanneer wij ver van huis uitvaarten verzorgen, werken wij samen met andere uitvaart- of begrafenisondernemingen. Dit gebeurt om de kosten voor u als opdrachtgever zo laag mogelijk te houden.

Wanneer iemand in het buitenland overlijdt, moeten er vele zaken worden geregeld. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij verzorgen alle formaliteiten en organiseren de overbrenging van de overledene naar Nederland.

U kunt ons dag en nacht bereiken op het telefoonnummer (0342) 41 56 29

Elke eerste maandagavond van de maand bent u welkom in ons kantoor aan de Hugo de Grootlaan 14 te Barneveld. Tussen 19.00 en 20.00 uur ontvangen wij u graag.

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering vind plaats op maandag 18 mei 2020 in de Veluwehal te Barneveld. Aanvang 20.00 uur.

Voordelen lidmaatschap

  • Het lidmaatschap kost u slechts €4,54 per jaar
  • Leden krijgen een korting wanneer zij de uitvaart door ons laten verzorgen
  • Bij voldoende leden bent u verzekerd van het feit dat wij als vereniging onafhankelijk blijven, dit drukt de kosten voor u als opdrachtgever
  • Bij automatische afschrijving betaalt u géén transactiekosten

Word nu lid